Inpharm

je kompanija posvećena konstantnom razvoju i unapređivanju svog portfolija kao i upravljanju kvalitetom

Media centar

Novosti Video galerija

Novosti

Srećna Nova godina i božićni praznici

02.01.2018.

Svojim kolegama, partnerima i potrošačima želimo izuzetno uspešnu i plodnu 2018.godinu, da ove godine započnete sve željene promene i da vas uspeh prati gde god da pođete!

Srećni praznici!

Ostale novosti

Belgrade Bussines Run 2018

15.06.2018.

Još jedna sportska manifestacija u kojoj je Inpharm tim uzeo učešće, i naravno postigao odličan rezultat!

Beogradska biznis trka organizuje trku firmi i za cilj ima podizanje svesti kompanija o vaznom segmentu svacijeg života, a to je sportska aktivnost.

Inpharm kao odgovorna kompanija je prisustvovala velikom broju sportskih aktivnosti i uvek će iste podržati svojim učešćem.

Svaka čast timu na osvojenom 188. mestu na trci gde je učestvovalo više od 400 timova!

Liga farmaceuta – Prvo mesto!

02.06.2018.

Sa ponosom objavljujemo da je Inpharm ekipa ponosni dobitnik pehara za osvojeno Prvo mesto u fudbalskoj Ligi farmaceuta.

Nakon teške borbe u polufinalu, zasluženo osvajaju zlato i još jednom potvrđuju da su najbolji među najboljima!

Inpharm je ponosan na svoj tim!

Kick off – Sastanak Inpharm Co u Bijeljini

23.04.2018.

Kako se i očekivalo, i ove godine zaposleni su imali priliku da posete jedno novo mesto, etno selo Stanišiće.

Na ovogodišnjem sastanku od 20-22.04.2018. svi zaposleni su dobili priliku da se predstave kroz prezentaciju što je bilo posebno zanimljivo.

Radni deo je prošao interaktivno nakon čega je usledio niz zanimljivosti koje smo pripremili našim kolegama.

Organizovali smo jednu od najinteresantnijih letnjih igara, potragu za blagom. Nakon puno smeha i trčanja, prva ekipa dobila je zasluženu nagradu.

Ali nije bilo velike pauze, nakon kratkog odmora sačekalo ih je grčko veče u restoranu Ellas i takmičenje u karaokama!

Još jednom, timski duh je pobedio!

Kick off – Sastanak Inpharm Co u Vršcu

27.03.2018.

Od 24-26.03.2017. održan je tradicionalni godišnji sastanak Inpharma, ovog puta u Vršcu, u hotelu "Villa Breg". Tema su bili godišnji rezultati, planovi za dalji rad kao i interesantne interaktivne radionice.

Nakon radnog dela imali smo priliku da uživamo u tradicionalnoj hrani i vinima kao i u odlično opremljenom Wellnesu hotela. 

Ono što je takođe obeležilo sastanak ove godine jesu takmičenja u pikadu i stonom tenisu kao i u plesu u večernjim satima. Kao posle svakog takmičenja, najbolji timovi dobili su zaslužene medalje i poklone. 

Zdrav timski duh je ono što naš tim čini posebnim.

Novogodišnja „Aloha“ žurka

28.12.2017.

Zaposleni Inpharma su ovaj put imali malo drugačiji doček Nove godine... Hladne dane obeležili smo toplom havajskom žurkom i poželeli puno toplih želja za 2018.godinu.

Novo u kompaniji - osvežen vizuelni identitet

01.06.2017.

Kompanija INPHARM svoju šesnaestu uspešnu godinu na tržištu obeležava osvežavanjem vizuelnog identiteta.

Poznata po posvećenosti, zalaganju i domaćinskom odnosu prema poslovnim saradnicima ali i zaposlenima, INPHARM ovu godinu opredeljuje za uvođenje standarda i u oblast poslovne komunikacije. Primena stilizovanog logotipa i standardizacija vizulene komunikacije su u toku i omogućiće bolju prepoznatljivost Kompanije na tržištu. Takođe, pružiće dodatnu podršku u prezentaciji Kompanije i njenih proizvoda, i pružiti potporu zaposlenima u radu.

Predstavljamo Vam naš novi logo...

Inpharm kompanija - Domaćin Ginekološko-akušerske sekcije Srpskog lekarskog drustva

03.11.2016.

Inpharm kompanija je već petu godinu u  novembru tradicionalno domaćin GAS SLD.
Još jedna redovna sednica Predsedništva uspešno je održana 3.11.na adresi Batajnički drum 23.
Nakon toga su usledila edukativa predavanja vrsnih predavača iz GAK Narodni Front i GAK Višegradska sa živom diskusijom na kraju.
Bilo je prisutno oko 100 ginekologa  iz cele Srbije  sa  kojima smo imali priliku da se nakon predavanja družimo i razmenimo mišljenja.
Zadovoljstvo nam je što možemo da doprinesemo vrsti edukacije kao što je ova sekcija.

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem

01.03.2016.

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem. Uz ISO 9001:2008, Inpharm sertifikovan standardima ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Odluka rukovodstva

13.11.2015.

Rukovodstvo Inpharma donosi odluku da se uskladi sa standardima OHSAS – 18001 i ISO 14001, sve u skladu sa postojećom zakonskom regulativom, pod čijim okriljem se već obavlja redovno poslovanje. Shodno tome, Inpharm je 13.11.2015. usvojio i primenjuje novu, unapređenu Politiku kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.

Nova lokacija Inpharm kompanije

01.08.2015.

Sa ponosom objavljujemo da od jula 2015.godine Inpharm Co posluje na novoj lokaciji na adresi Batajnički drum broj 23 u Zemunu. U svom vlasništvu ima zgradu od 5000 kvm, sa potpuno opremljenim magacinskim prostorom od 3000 kvm.
Prostor je kompletno uređen u skladu sa standardom i potrebama naših zaposlenih

Kick off – Sastanak Inpharm Co na Srebrnom jezeru

11.04.2014.

Od 11-13 aprila odrzan je sastanak Inpharm kompanije na Srebrnom jezeru u hotelu „Danubia park“ povodom godisnjih rezultata i planova kako firme u Srbiji tako i ćerki firmi iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Iz godine u godinu broj zaposlenih se povećava i Inpharm moze da se pohvali sa prisustvom više od 110 zaposlenih na ovom skupu gde je svaki sektor imao priliku da izlozi svoje planove, ideje i realizaciju.
Pored radnog i edukativnog dela zaposleni su mogli da uzivaju u čarima jednog od najlepsih jezera u Srbiji i provedu prijatno vreme sa svojim kolegama.
Uspeh Inpharm kompanije se ogleda pre svega u kvalitetnim i posvećenim ljudima koji svojim radom i posvećenošću grade ovu kompaniju i čine je prepoznatljivom na tržišzu.