Inpharm

je kompanija posvećena konstantnom razvoju i unapređivanju svog portfolija kao i upravljanju kvalitetom

Media centar

Novosti Video galerija

Novosti

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem

01.03.2016.

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem. Uz ISO 9001:2008, Inpharm sertifikovan standardima ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Ostale novosti

Srećna Nova godina i božićni praznici

02.01.2018.

Svojim kolegama, partnerima i potrošačima želimo izuzetno uspešnu i plodnu 2018.godinu, da ove godine započnete sve željene promene i da vas uspeh prati gde god da pođete!

Srećni praznici!

Novogodišnja „Aloha“ žurka

28.12.2017.

Zaposleni Inpharma su ovaj put imali malo drugačiji doček Nove godine... Hladne dane obeležili smo toplom havajskom žurkom i poželeli puno toplih želja za 2018.godinu.

Novo u kompaniji - osvežen vizuelni identitet

01.06.2017.

Kompanija INPHARM svoju šesnaestu uspešnu godinu na tržištu obeležava osvežavanjem vizuelnog identiteta.

Poznata po posvećenosti, zalaganju i domaćinskom odnosu prema poslovnim saradnicima ali i zaposlenima, INPHARM ovu godinu opredeljuje za uvođenje standarda i u oblast poslovne komunikacije. Primena stilizovanog logotipa i standardizacija vizulene komunikacije su u toku i omogućiće bolju prepoznatljivost Kompanije na tržištu. Takođe, pružiće dodatnu podršku u prezentaciji Kompanije i njenih proizvoda, i pružiti potporu zaposlenima u radu.

Predstavljamo Vam naš novi logo...

Inpharm kompanija - Domaćin Ginekološko-akušerske sekcije Srpskog lekarskog drustva

03.11.2016.

Inpharm kompanija je već petu godinu u  novembru tradicionalno domaćin GAS SLD.
Još jedna redovna sednica Predsedništva uspešno je održana 3.11.na adresi Batajnički drum 23.
Nakon toga su usledila edukativa predavanja vrsnih predavača iz GAK Narodni Front i GAK Višegradska sa živom diskusijom na kraju.
Bilo je prisutno oko 100 ginekologa  iz cele Srbije  sa  kojima smo imali priliku da se nakon predavanja družimo i razmenimo mišljenja.
Zadovoljstvo nam je što možemo da doprinesemo vrsti edukacije kao što je ova sekcija.

Odluka rukovodstva

13.11.2015.

Rukovodstvo Inpharma donosi odluku da se uskladi sa standardima OHSAS – 18001 i ISO 14001, sve u skladu sa postojećom zakonskom regulativom, pod čijim okriljem se već obavlja redovno poslovanje. Shodno tome, Inpharm je 13.11.2015. usvojio i primenjuje novu, unapređenu Politiku kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.

Nova lokacija Inpharm kompanije

01.08.2015.

Sa ponosom objavljujemo da od jula 2015.godine Inpharm Co posluje na novoj lokaciji na adresi Batajnički drum broj 23 u Zemunu. U svom vlasništvu ima zgradu od 5000 kvm, sa potpuno opremljenim magacinskim prostorom od 3000 kvm.
Prostor je kompletno uređen u skladu sa standardom i potrebama naših zaposlenih

Kick off – Sastanak Inpharm Co na Srebrnom jezeru

11.04.2014.

Od 11-13 aprila odrzan je sastanak Inpharm kompanije na Srebrnom jezeru u hotelu „Danubia park“ povodom godisnjih rezultata i planova kako firme u Srbiji tako i ćerki firmi iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Iz godine u godinu broj zaposlenih se povećava i Inpharm moze da se pohvali sa prisustvom više od 110 zaposlenih na ovom skupu gde je svaki sektor imao priliku da izlozi svoje planove, ideje i realizaciju.
Pored radnog i edukativnog dela zaposleni su mogli da uzivaju u čarima jednog od najlepsih jezera u Srbiji i provedu prijatno vreme sa svojim kolegama.
Uspeh Inpharm kompanije se ogleda pre svega u kvalitetnim i posvećenim ljudima koji svojim radom i posvećenošću grade ovu kompaniju i čine je prepoznatljivom na tržišzu.

Kick off – Sastanak Inpharm Co u Sremskim Karlovcima

05.04.2013.

Inpharm kompanija je od 5-7.aprila ove godine svoje zaposlene povela u Sremske Karlovce, prepoznatljive po tornjevima crkava i palatama, poznate po odličnom vinu i istorijskim znamenitostima.
Sastanak je protekao radno, edukativno i naravno zabavno. I ove godine Inpharm belezi poslovni uspeh kako kroz promet tako i kroz nove ljude koji su osnova dobrog poslovanja i rasta na tržištu Inpharm kompanije.
Nakon edukativnog dela i izlaganja svih sektora, zaposleni su imali priliku da uz profesionalnog lokalnog turističkog vodiča obiđu čuvene Sremske Karlovce i važne znamenitosti na desnoj obali reke Dunav.

Kick off – Sastanak Inpharm Co u banji Ždrelo

02.03.2012.

Ove godine Inpharm kompanija je za svoje zaposlene organizovala, sad već, tradicionalni kick off u banji Ždrelo od 2-4.marta.
Cilj je bio kao i uvek analiza rezultata i druženje ali ova godina se izdvaja kao vrlo važna za Inpharm. Na ovom sastanku prezentovano je nešto po čemu će Inpharm kasnije postati poznat, prvi proizvod pod brendom Inpharm Diet.
Na kick off-u u banji Ždrelo prvi put je zvanično prezentovan plan za prvi proizvod iz proizvodnje Inpharm-a pod nazivom Save Oil, ulje antarktičkih račića

Inpharm dobitnik nagrade Biznis Partner 2011

25.07.2011.

Pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“ kompanija Mass Media International tradicionalno dodeljuje nagradu Biznis Partner već 17 godina, sa istim ciljem, da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme...

Dobitnici ove nagrade, koja je tokom godina postala prestižno poslovno, stručno i javno priznanje, su najbolje kompanije i institucije koje su u svom poslovanju postigle zavidan nivo, prihvatajući i striktno primenjujući osnovni moto – U biznisu kao i u životu najvažniji je partner. Ono što ovu nagradu za Inpharm Co. čini drugačijom, posebnom i značajnom jeste činjenica da smo na tržištu prepoznati od strane drugih kompanija, institucija, medija, poslovnih saradnika i klijenata, po visokim standardima i čvrstim etičkim normama.

Kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da zadovoljavaju utvrđenih 10 /deset/ kriterijuma: - Profesionalnost u poslovanju - Dobra poslovna saradnja - Etičnost u poslovanju - Poslovni rezultati - Izuzetan kvalitet proizvoda / usluga - Visok stepen zadovoljstva potrošača - Tržišni i marketinški nastup - Odgovornost za šire društvene interese - Podrška lokalnoj zajednici - Ekološki imperativi okruženja Dodela nagrada je održana 23. juna 2011. u hotelu Continenetal-Beograd, a svečanu ceremoniju uručenja nagrada Biznis Partner 2011 otvorio je g-din Predrag Marković, ministar kulture, informisanja i informacionog društva u vladi Republike Srbije. Ispred kompanije Inpharm Co. nagradu je primio generalni direktor Viljem Jovanović. Prisustvovali su još generalni direktori ostalih nagrađenih kompanija, ugledni privrednici, članovi diplomatskog kora, predstavnici velikog broja medija i druge uvažene ličnosti iz javnog i kulturnog života Regiona. Inpharm Co. je imao i svoj štand gde su bili predstavljeni naši proizvodi, među kojima i najnoviji dijetetski suplement Save oil (ulje morskih račića), jedinstven na tržištu.

Održan godišnji sastanak Inpharm Co u Terme Čatež

26.10.2010.

U duhu kompanije, održan je godišnji sastanak zaposlenih u Inpharm Co u Terme Čatež – Slovenija. Ovogodišnji radni sastanak svih zaposlenih, kompanija Inpharm je održala u Sloveniji u Termama Čatež, u periodu od 16.04.2010. do 18.04.2010. u hotelu „Toplice“. Zaposlenima su prezentovani postignuti rezultati u prethodnoj godini, planovi po organizacionim celinama i tržištima za tekuću godinu, kao i strategija Inpharma u narednom periodu. Posebno treba izdvojiti uspešna izlaganja o realizaciji i planovima direktora kompanija Inpharm Co sa sedištem u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

I ove godine je Inpharm povećao broj svojih zaposlenih za 20 %, te je ovaj način druženja koji je tradicija kompanije Inpharm istovremeno edukativnog karaktera, pored slobodnih društvenih aktivnosti koje su bile omogućene zaposlenima lepim vremenom i izuzetnim ambijentom