Inpharm

je kompanija posvećena konstantnom razvoju i unapređivanju svog portfolija kao i upravljanju kvalitetom

Media centar

Novosti Video galerija

Novosti

NOVI STANDARD

01.03.2019.

U Martu 2019 godine, Inpharm implementira i sertifikuje se sa novim standardom ISO 45001: 2018, i ažurira svoju Politiku kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja zaposlenih, ističući ulogu zaposlenih u sistemu bezbednosti i zdravlja na radu.

Ostale novosti

NOVI MAGACIN

11.11.2018.

Od Novembra 2018 Inpharm posluje i na novoj lokaciji koja uključuje magacin medicinskih sredstava, na adresi Majora Zorana Radosavljevića 362-364, od 1900m2, za koju obezbeđuje dozvolu za promet na veliko medicinskih sredstava Ministarstva zdravlja.

Vitabiotics delegacija u Beogradu

10.11.2018.

Početkom novembra, u Beogradu je obeleženo 10 godina saradnje naše kompanije i kompanije Vitabiotics, uz prisustvo gostiju iz Velike Britanije - Potpredsednika g. Rohita Shelatkara i Direktor izvoza g. Ritesha Patela.

Ovim povodom, kompanija INPHARM je organizovala dva događaja kako za goste, tako i za naše dugogodišnje saradnike iz cele Srbije. Kada je trudnoća u pitanju, broj jedan brend u Ujedinjenom kraljevstvu je Pregnacare kompanije Vitabiotics. O celoj Pregnacare paleti pričalo se na događaju 6.11 u Jugoslovenskoj kinoteci, sa akcentom na novom proizvodu na našem tržištu koji je namenjen parovima koji žele da imaju bebu - Pregnacare him&her conception. Gospodin Shelatkar je govorio o sastavu i svim dobrobitima Pregnacare proizvoda, osvrćući se na ulogu suplementacije u modernom svetu. Energičnim nastupom, potkrepljujući svoje navode podacima, on je prisutnim lekarima, farmaceutima i zaposlenima INPHARMA pružio jasnu sluku današnjeg čoveka i žene, i njihovih potreba, pogotovo kada se pripremaju za proširenje porodice. Kompaniju Vitabiotics je predstavio g. Patel. Nakon prezentacija, usledilo je druženje uz muziku, posluženje i razgovor.


S obzirom na to da je FeroglobinB12 u kapsulama već godinama unazad naprodavaniji proizvod na bazi gvožđa u Srbiji (prema podacima IMS), drugi događaj je bio posvećen  baš ovom proizvodu. U punoj sali kompanije INPHARM 7.11. kolege iz Vitabiotics-a su predstavile Feroglobin na osnovu iskustva iz Velike Britanije, dok su prisutni o iskustvima iz Srbije slušali od Prof. dr  Svetlane Vrzić-Petronijević.Skupovi su protekli u odličnom raspoloženju, a svi prisutni su imali priliku da razgovaraju sa našim partnerima iz Vitabiotics-a na razlicite teme.


Pogledajte video zapis i osetite delić atmosfere koja je vladala tokom ova dva dana u našoj video galeriji.

 

Belgrade Bussines Run 2018

15.06.2018.

Još jedna sportska manifestacija u kojoj je Inpharm tim uzeo učešće, i naravno postigao odličan rezultat!


Beogradska biznis trka organizuje trku firmi i za cilj ima podizanje svesti kompanija o vaznom segmentu svacijeg života, a to je sportska aktivnost.

Inpharm kao odgovorna kompanija je prisustvovala velikom broju sportskih aktivnosti i uvek će iste podržati svojim učešćem.

Svaka čast timu na osvojenom 188. mestu na trci gde je učestvovalo više od 400 timova!

Fudbalska Liga farmaceuta - Prvo mesto!

02.06.2018.

Sa ponosom objavljujemo da je Inpharm ekipa ponosni dobitnik pehara za osvojeno Prvo mesto u fudbalskoj Ligi farmaceuta.

Nakon teške borbe u polufinalu, zasluženo osvajaju zlato i još jednom potvrđuju da su najbolji među najboljima!

Inpharm je ponosan na svoj tim!

Kick off - Sastanak Inpharm Co u Bijeljini

23.04.2018.

Kako se i očekivalo, i ove godine zaposleni su imali priliku da posete jedno novo mesto, etno selo Stanišiće.

Na ovogodišnjem sastanku od 20-22.04.2018. svi zaposleni su dobili priliku da se predstave kroz prezentaciju što je bilo posebno zanimljivo.

Radni deo je prošao interaktivno nakon čega je usledio niz zanimljivosti koje smo pripremili našim kolegama.

Organizovali smo jednu od najinteresantnijih letnjih igara, potragu za blagom. Nakon puno smeha i trčanja, prva ekipa dobila je zasluženu nagradu.

Ali nije bilo velike pauze, nakon kratkog odmora sačekalo ih je grčko veče u restoranu Ellas i takmičenje u karaokama!

Još jednom, timski duh je pobedio!

Srećna Nova godina i božićni praznici

02.01.2018.

Svojim kolegama, partnerima i potrošačima želimo izuzetno uspešnu i plodnu 2018.godinu, da ove godine započnete sve željene promene i da vas uspeh prati gde god da pođete!

Srećni praznici!

Novogodišnja „Aloha“ žurka

28.12.2017.

Zaposleni Inpharma su ovaj put imali malo drugačiji doček Nove godine... Hladne dane obeležili smo toplom havajskom žurkom i poželeli puno toplih želja za 2018.godinu.

Novo u kompaniji - osvežen vizuelni identitet

01.06.2017.

Kompanija INPHARM svoju šesnaestu uspešnu godinu na tržištu obeležava osvežavanjem vizuelnog identiteta.

Poznata po posvećenosti, zalaganju i domaćinskom odnosu prema poslovnim saradnicima ali i zaposlenima, INPHARM ovu godinu opredeljuje za uvođenje standarda i u oblast poslovne komunikacije. Primena stilizovanog logotipa i standardizacija vizulene komunikacije su u toku i omogućiće bolju prepoznatljivost Kompanije na tržištu. Takođe, pružiće dodatnu podršku u prezentaciji Kompanije i njenih proizvoda, i pružiti potporu zaposlenima u radu.

Predstavljamo Vam naš novi logo...

Kick off – Sastanak Inpharm Co u Vršcu

27.03.2017.

Od 24-26.03.2017. održan je tradicionalni godišnji sastanak Inpharma, ovog puta u Vršcu, u hotelu "Villa Breg". Tema su bili godišnji rezultati, planovi za dalji rad kao i interesantne interaktivne radionice.

Nakon radnog dela imali smo priliku da uživamo u tradicionalnoj hrani i vinima kao i u odlično opremljenom Wellnesu hotela. 

Ono što je takođe obeležilo sastanak ove godine jesu takmičenja u pikadu i stonom tenisu kao i u plesu u večernjim satima. Kao posle svakog takmičenja, najbolji timovi dobili su zaslužene medalje i poklone. 

Zdrav timski duh je ono što naš tim čini posebnim.

Inpharm kompanija - Domaćin Ginekološko-akušerske sekcije Srpskog lekarskog drustva

03.11.2016.

Inpharm kompanija je već petu godinu u  novembru tradicionalno domaćin GAS SLD. Još jedna redovna sednica Predsedništva uspešno je održana 3.11.na adresi Batajnički drum 23. Nakon toga su usledila edukativa predavanja vrsnih predavača iz GAK Narodni Front i GAK Višegradska sa živom diskusijom na kraju.


Bilo je prisutno oko 100 ginekologa  iz cele Srbije  sa  kojima smo imali priliku da se nakon predavanja družimo i razmenimo mišljenja. Zadovoljstvo nam je što možemo da doprinesemo vrsti edukacije kao što je ova sekcija.

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem

01.03.2016.

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem. Uz ISO 9001:2008, Inpharm sertifikovan standardima ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije