Vitabiotics

Poseduje jedinstveni portfolio, čiji se proizvodi zasnivaju na poslednjim naučnim istraživanjima, a proizvedeni su po najvišim standardima farmacije (GMP).

Visionace

Visionace ORIGINAL predstavlja najkompletniju formulu za oči, nastalu kao rezultat dugogodišnjeg naučnog ispitivanja britanske kompanije Vitabiotics. Pored luteina, vitamina D i cinka, sadrži još 20 bioaktivnih supstanci sa sveobuhvatnim dejstvom na oko.

Ispitivan je na Glasgow Caledonian Univerzitetu i testiran nekoliko godina na Londonskom univerzitetu, nakon čega je zauzeo značajno mesto u preporukama oftamologa širom sveta.

  • pokazuje pozitivne efekte na stabilizaciju suzne tečnosti (kod suvog oka, korisnika sočiva i drugih iritacija površine oka)
  • kombinacija antioksidanata, luteina i cinka preporučuje se osobama sa visokom dioptrijom i starijoj populaciji (sa staračkom degeneracijim makule)

  • vitamini A, B2, B3, kao i antioksidansi iz ekstrakta borovnice štite kako površinu oka, tako i njegove ostale strukture, te je Visionace posebno koristan kod Sindroma kompjuterskog vida (koji se javlja kod osoba koje provode preko 4 sata dnevno za kompjuterom)
  • antioksidansi štite oko i od oksidativnog stresa, koji može da oštećuje sve strukture oka (posebno sočivo)

Proizvodi se prema najvišim standardima. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse, gluten, skrob, masti i kvasac.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno.

Neki komentari korisnika:

„Budim se sa osećajem da sam već umivena, a ne da podižem roletne.”

„Nestale su mi crne tačke ispred oka.“

„Jasniji mi je kontrast između boja.“

„Nemam više potrebu za čestim ukapavanjem veštačkih suza, pa mi duže traju.“

Link za studiju

Visionace PLUS formula je dodatno obogaćena sa:

  • omega 3 masnim kiselinama - 300mg DHA, koja doprinosi održavanju normalnog vida (ulazi u sastav retine i neophodna je za njenu  normalnu funkciju i protekciju)
  • pojačana doza luteina - ukupno 12mg, pruža dodatnu zaštitu retine
Način upotrebe: 1 tableta i 1 kapsula dnevno uz glavni obrok.

Pakovanje: 28 tableta + 28 kapsula

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije