Vitabiotics

Poseduje jedinstveni portfolio, čiji se proizvodi zasnivaju na poslednjim naučnim istraživanjima, a proizvedeni su po najvišim standardima farmacije (GMP).

Pregnacare Pregnacare Srbija FB Pregnacare Srbija Instagram

Za sve buduće i sadašnje mame

Pregnacare him&her conception

Pregnacare® him&her conception je dijetetski proizvod namenjen za parove koji žele da imaju bebu. Pakovanje sadrži 60 tableta, i to 30 tableta Pregnacare® Conception za nju, i - 30 tableta Wellman® Conception za njega. U pitanju su pažljivo izbalansirane formulacije mikronutrijenata:

  • Pregnacare® Conception – za potrebe ishrane žena kao pomoć u uspostavljanju normalnog fertiliteta i reprodukcije
  • Wellman® Conception – za potrebe ishrane muškaraca kao doprinos normalnoj reproduktivnoj funkciji i uspostavljanju normalne spermatogeneze.

 

Kada je o dobrobiti za žene reč, Pregnacare® conception se može pohvaliti da ima u svom sastavu inozitol koji poboljšava funkciju jajnika, L-arginin - poboljšava odgovor jajnika na polne hormone i sposobnost endometrijuma da prihvati oplođenu jajnu ćeliju, N-acetil cistein koji može značajno da poboljša ovulaciju i poveća verovatnoću da dođe do začeća, nezaobilazne vitamine B12, B6, folnu kiselinu, antioksidanse itd.

Kako nije samo žena ta koja mora da vodi računa o ishrani i navikama, tu na scenu stupa Wellman® conception koji, između ostalog, sadrži cink i selen. Cink održava normalnu koncentraciju testosterona u krvi, dok selen doprinosi normalnoj spermatogenezi.

Način upotrebe:

ŽENE - progutati jednu tabletu Pregnacare@ Conception dnevno, uz glavni obrok, sa čašom vode

MUŠKARCI – progutati jednu tabletu Wellman@ Conception dnevno, uz glavni obrok, sa čašom vode

Pakovanje: 30+30 tableta

Pregnacare original

Pregnacare Original tablete predstavljaju optimalnu kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne u periodu pre trudnoće i u prvom trimestru, kako bi se obezbedio pravilan razvoj nervne cevi ploda.

Za kasniji tok trudnoće, neophodne su optimalne doze gvožđa, ali i drugih nutriena kako bi se sprečila pojava malokrvnosti. Pregnacare takođe sadrži i Jod, koji ima veoma bitnu ulogu u psihomotornom razvoju bebe, a tu su još i Vitamini D3 i K, brojni antioksidansi i minerali, koji dodatno doprinose zdravlju majke i ploda.

Primena: 1 tabletа dnevno uz glavni obrok

Pregnacare plus

Pregnacare Plus - sadrži Pregnacare Original multivitaminske tablete i dodatne kapsule sa Omega 3 masnim kiselinama. Adekvatan unos Omega 3 masnih kiselina od velikog je značaja u trudnoći, jer se 70% mozga bebe razvije do trenutka rođenja. Njegova primena naročito se preporučuje posle i trimestra, kada počinje ubrzani rast mozga bebe, koji u visokom procentu sadrži upravo DHA. Sa primenom Pregnacare Plus-a takođe treba nastaviti i nakon porođaja, kao dodatna podrška dojenju i boljem imunitetu majke.

Pregnacare new mum

Zadovoljna mama, zadovoljna beba
 
Zaboravite postporođajni umor!
Obnovite energiju, um i telo!
Revitalizujte se!
 
Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata osmišljena za porodilje.
Nadoknadite vitamine i minerale, jer misleći na sebe, mislite i na svoju bebu.
 
Pregnacare New Mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu.

Pregnacare New Mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, među kojima su: 

smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu

•reguliše hormonalne aktivnosti i \"umiruje\" zbog vitamina B6

podiže nivo energije i odbrambenu moć organizma jer su tu i \"borci\" za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink

poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu

•dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba 

Dakle, Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma. Jer, kako izgledamo i kako se osećamo su dve strane istog novčića. Tokom trudnoće i nakon porođaja, dešavaju se velike promene u organizmu žene. Ove promene su različitog intenziteta, variraju od trudnice do trudnice, kao i od jedne do druge trudnoće kod iste žene. 

Pored raznovrsne, izbalansirane ishrane, važno je odabrati i adekvatan dodatak ishrani, i na najbolji način nadoknaditi sve minerale i vitamine koje ste dali svojoj bebi, jer ZADOVOLJNA MAMA, ZADOVOLJNA BEBA.

Pakovanje: 56 tableta

Način upotrebe: 2x1 dnevno

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije