Inpharm diet

Inpharm Diet je linija kompanije Inpharm Co, koja je usmerena na plasiranje novih, inovativnih formulacija dijetetskih suplemenata.

PolicistIN

PolicistIN je hrana za posebne medicinske namene, namenjena za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) I osoba sa insulinskom rezistencijom. 

ChirocistIN je dodatak ishrani koji se preporučuje za kombinovanu primenu sa Policistinom, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinske rezistencije.

PolicistIN® je osmišljen kao podrška osobama koje se bore sa PCOS. Ima dnevnu i noćnu formulaciju - 15 kesica DAN I 15 kesica NOĆ, koje se razlikuju u jednom sastojku: kesice DAN sadrže mio-inozitol, folnu kiselinu i vitamin D, dok se u kesicama NOĆ nalazi i melatonin.

ChirocistIN kesice sadrži D-chiro-inozitol koji, povećavajući osetljivost tkiva na insulin, može regulisati nivo glukoze u krvi i doprineti prevenciji metaboličkog sindroma, koji se u velikom broju slučajeva razvije kao nastavak insulinske rezistencije.

ChirocistIN se koristi kao podrška uz PolicistIin.

Prema nekim podacima, PCOS pogađa 1 od 10 žena, dok se kod 50-80% žena sa dijagnozom PCOS javlja i insulinska rezistencrocistIija. Prvi znaci koji mogu da upozore da je u pitanju sindrom policističnih jajnika su neredovne menstruacije u trajanju od minimum 3 meseca i povećana aktivnost androgenih hormona (pojava akni, maljavosti...). Već ova dva simptoma su upozorenje da je vreme za posetu ginekologu.

NAČIN UPOTREBE:

PolicistIN: odrasli i deca starija od 12 godina jednu kesicu DAN ujutru i jednu kesicu NOĆ uveče rastopiti u ustima.

ChirocistIN: odrasli i deca starija od 12 godina - jednu kesicu dnevno rastopiti u ustima.

Pakovanje:

PolicistIN: 15 + 15 kesica  

ChirocistIN: 15 kesica

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije