Vitabiotics

Poseduje jedinstveni portfolio, čiji se proizvodi zasnivaju na poslednjim naučnim istraživanjima, a proizvedeni su po najvišim standardima farmacije (GMP).

Neurozan

U samo jednoj tableti Neurozan, nalaze se svi elementi za svakodnevnu ishranu mozga i očuvanje funkcija moždanih ćelija.

Neurozan sastojci poboljšavaju kognitivne i mentalne aktivnosti,  memoriju i koncentraciju, a zbog antioksidativnog delovanja njegovih sastojaka može usporiti starenje nervnih ćelija.

NEUROZAN je \"pametna tableta koja hrani vaš mozak\".

Sadrži: amino-kiseline, antioksidanse, vitamine i minerale, i namenjena je osobama pod stresom, kod problema sa pamćenjem i koncentracijom.

Lekari ga prepisuju i nakon preležanog moždanog udara i posle operacije na CNS za bolji oporavak.

Svaka tableta sadrži pet bitnih aminokiselina: L-arginin, L-glutamin, glutation  fosfatidilserin, fosfatidilholin. Esencijalne aminokiseline i fosfolipidi su neophodni za regeneraciju mozga, održavanje membranskog i aksonskog transporta i uspostavljanje komunikacija između nervnih ćelija, što predstavlja osnovu učenja i memorije.

NEUROZAN sadrži i visoke doze antioksidanasa - koenzim Q10, gvožđe, cink, mangan, bakar, selen i hrom, kao i vitamine bitne za čovekov organizam i poboljšanje kognitivnih funkcija - D3, E, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12 i folna kiselina.

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije