Inpharm diet

Inpharm Diet je linija kompanije Inpharm Co, koja je usmerena na plasiranje novih, inovativnih formulacija dijetetskih suplemenata.

NervIN kontrol 600

NervIN kontrol 600 je dodatak ishrani koji sadrži sadrži 600mg alfa-lipoinske kiseline i odabrane aktivne supstance (cink, hrom, cimet, vitamine B grupe), zahvaljujući kojim ima snažno antioksidativno i neuroprotektivno dejstvo.

Alfa-lipoinska kiselina je univerzalni antioksidans i neuroprotektiv koji ispoljava antiinflamatorno i analgetsko dejstvo, ima efekat na mikrocirkulaciju, kao i direktno dejstvo na same periferne nerve. Zahvaljujući sinergiji sa ostalim sastojcima, ove gastrorezistentne tablete sa alfa-lipoinskom kiselinom se preporučuju kod perifernih neuropatija kao što su:

  • dijabetesna polineuropatija
  • razlicite radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadicna)
  • sindrom karpalnog i tarzalnog tunela

 

Pored toga, CINK, HROM i CIMET, zajedno sa alfa-lipoinskom kiselinom, deluju antioksidativno, jačaju imunitet i stabilizuju nivoe glukoze i lipida u krvi - smanjuju LDL i ukupan holesterol, povećavaju HDL, dok B1, B6, B12, folna kiselina smanjuju nivoe homocisteina, imaju protektivno dejstvo na periferne nerve i doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 14 godina - popiti jednu tabletu dnevno, pola sata pre obroka.

Pakovanje: 30 tableta.

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije