Inpharm diet

Inpharm Diet je linija kompanije Inpharm Co, koja je usmerena na plasiranje novih, inovativnih formulacija dijetetskih suplemenata.

Intusin

Intusin je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta lista bršljana koji sadrži hederaglikozidne saponine koji mogu doprineti normalnim funkcijama respiratornog trakta. Upotreba se preporučuje kod nadražaja grla i kašlja, te je Intusin VAŠ PRIJATELJ U BORBI PROTIV KAŠLJA.

Kašalj predstavlja odbrambeni refleksni mehanizam kojim se iz disajnih puteva odstranjuju iritansi, strane čestice, sekret... Može biti „suv” (nadražajni) ili produktivni, kada dolazi do izbacivanja sekreta. Najčešći uzroci akutnog kašlja su razne bakterijske ili virusne infekcije disajnih puteva, kako gornjih - nazeb, prehlada, akutno zapaljenje ždrela ili sinusa, tako i donjih (npr. bronhitis). U ovim situacijama pokušajte sa Intusinom. Intusin u kesicama je namenjen celoj porodici - mogu da ga koriste i deca od 5 godina.

Suvi ekstrakt lista bršljana može pomoći u opuštanju glatkih mišića respiratornog trakta, kao i u razređivanju bronhijalnog sekreta, dok vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Intusin ima prirodnu aromu grožđa, prirodnu boju cvekle i zaslađen je prirodnim zaslađivačem stevijom. Prijatnog je ukusa i jednostavne primene: sipaš i ne kašlješ!

Način upotrebe:

Deca od 5 do 12 godina - jednu kesicu dnevno rastopiti direktno u ustima, bez dodavanja tečnosti.

Odrasli i deca starija od 12 godina - jednu do dve kesice dnevno rastopiti direktno u ustima, bez dodavanja tečnosti.

 

Sadržaj kesice se može rastvoriti i u čaši vode, i nakon toga popiti.

Pakovanje: 20 kesica

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije