Inpharm diet

Inpharm Diet je linija kompanije Inpharm Co, koja je usmerena na plasiranje novih, inovativnih formulacija dijetetskih suplemenata.

GlutafortIN

GlutafortIN je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju dva super antioksidansa:  L-glutationa i alfa-lipoinske kiseline, koji pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa, i doprinose održanju zdravlja i vitalnosti.

L-glutation je snažan intracelularni protektor organizma koji pomaže  u jačanju imuniteta, detoksikaciji organizma i sprečavanju starenja.  Alfa-lipoinska kiselina, pored svog jakog antioksidantnog efekta i povoljnog uticaja na imuni sistem, pomaže i u regeneraciji glutationa u telu,  čija koncentracija opada sa starenjem.

GlutafortIN pored L-glutationa i alfa-lipoinske kiseline sadrži i vitamin C, najpoznatiji antioksidans, koji između ostalog doprinosi i normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kostiju, zuba, desni, kože, kao i normalnoj psihološkoj funkciji i funkciji nervnog sistema.

Različite hronične bolesti u vezi sa starenjem, poput onih koje se odnose na neurodegeneraciju, mitohondrijalnu disfunkciju, pa čak i onkološka stanja, u vezi su sa suboptimalnim  ili deficitarnim nivoima glutationa, te ne čudi da se sve češće javljaju saveti za nadoknadu L-glutationa.

Način upotrebe:
Odrasli - 1 do 2 kapsule dnevno uz čašu vode  ili drugog hladnog napitka.

 

Pakovanje: 30 kapsula

Razumem
Ovaj sajt koristi kolaćiće. Detaljnije