O nama

Naša vizija je da INPHARM bude prepoznatljiv na tržištu. Moto preduzeća Inpharm je - Satisfakcija naših partnera, kupaca i zaposlenih je osnovni cilj našeg poslovanja.

Proizvodi

Mi smo kompanija koja je posvećena upravljanju kvalitetom, brizi o svojim zaposlenima na način da obezbeđujemo bezbedan i zdrav rad kao i zaštitiu životne sredine.

Logistika

Vršimo usluge skladištenja u našim magacinskim prostorima po najnovijim standardima. Transport robe, carinsko posredovanje i celokupna logistika je ono što nas izdvaja.Dobrodošli u Inpharm Co.


Inpharm je kompanija posvećena konstantnom razvoju i unapređivanju svog portfolija kao i upravljanju kvalitetom, brizi o svojim zaposlenima na način da obezbeđuje bezbedan i zdrav rad kao i zaštiti životne sredine.

Istraživanje tržišta i razvijanje novih proizvoda je ono po čemu se izdvajamo.

Pažljiv izbor partnera u zastupstvu i medicinskih proizvoda u prometu, prisustvo tih proizvoda na listi lekova koji se mogu izdavati na recept, ulaganja u promociju, ozbiljan pristup kupcima, medicinskim stručnjacima i pacijentima, investicije u nove zgrade i poslovnu infrastrukturu obećavaju dalji rast prometa koji Inpharm Co. ostvaruje kao i sve veći kvalitet usluga koje svojim klijentima i kupcima pružamo.

Naša vizija je da INPHARM bude prepoznatljiv na tržištu po specifičnom programu kvalitetnih lekova i drugih proizvoda, po visoko organizovanoj i pravovremenoj distribuciji, sa reputacijom firme koja se izdvaja stručnošću, brzinom, sposobnošću i kvalitetom i koja u svakom momentu može da odgovori zahtevima tržišta.

Moto preduzeća Inpharm je - Satisfakcija naših partnera, kupaca i zaposlenih je osnovni cilj našeg poslovanja.Poslednje vesti

01.06.2017.

Novo u kompaniji - osvežen vizuelni identitet

Kompanija INPHARM svoju šesnaestu uspešnu godinu na tržištu obeležava osvežavanjem vizuelnog identiteta.

Poznata po posvećenosti, zalaganju i domaćinskom odnosu prema poslovnim saradnicima ali i zaposlenima, INPHARM ovu godinu opredeljuje za uvođenje standarda i u oblast poslovne komunikacije. Primena stilizovanog logotipa i standardizacija vizulene komunikacije su u toku i omogućiće bolju prepoznatljivost Kompanije na tržištu. Takođe, pružiće dodatnu podršku u prezentaciji Kompanije i njenih proizvoda, i pružiti potporu zaposlenima u radu.

Predstavljamo Vam naš novi logo...

03.11.2016.

Inpharm kompanija - Domaćin Ginekološko-akušerske sekcije Srpskog lekarskog drustva

Inpharm kompanija je već petu godinu u  novembru tradicionalno domaćin GAS SLD.
Još jedna redovna sednica Predsedništva uspešno je održana 3.11.na adresi Batajnički drum 23.
Nakon toga su usledila edukativa predavanja vrsnih predavača iz GAK Narodni Front i GAK Višegradska sa živom diskusijom na kraju.
Bilo je prisutno oko 100 ginekologa  iz cele Srbije  sa  kojima smo imali priliku da se nakon predavanja družimo i razmenimo mišljenja.
Zadovoljstvo nam je što možemo da doprinesemo vrsti edukacije kao što je ova sekcija.

01.03.2016.

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem

Uspostavljen i sertifikovan Integrisani menadžment sistem. Uz ISO 9001:2008, Inpharm sertifikovan standardima ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.